Jótékonysági Kidobós Torna


Dátum: 2018. március 24.
Helyszín: Károlyi István Gimnázium
Cím: 1041 Budapest, Erzsébet u. 69.
Megnyitó: 14.45 – Csapatok már meccs szerelésben! 
Csoportmérkőzések kezdése: 15.00

Gyerekkorunk tornaóráinak egyik legszórakoztatóbb játékának a kidobósnak partizánok nélküli változatából, mostanra egy izgalmas sportág született. Célunk, ennek a rendkívül gyorsan és látványosan fejlődő, egyszerű és érthető szabályokkal rendelkező sportágnak a bemutatása, népszerűsítése. 

Jótékonysági Kidobós Torna 2018


Elsőként hagyományteremtő szándékkal egy különleges Jótékonysági Kidobós Tornát rendezünk, március 24-én szombaton délután Újpesten a Károlyi István Gimnáziumban.

Az eseménnyel a „Ments Életet” Közhasznú Alapítvány Álomvarázsló programját támogatjuk. Akik munkájuk során, olyan súlyosan sérült, életet veszélyeztető beteg gyerekek titkos vágyait, álmait valósítják meg, melyekkel élhetőbbé teszik számukra a kórházban töltött heteket, hónapokat.

Két csoportban zajlanak majd a mérkőzések, 5 labdával, partizánok nélkül. Csoportonként az első két helyezett jut az elődöntőbe. 

Megközelítés tömegközlekedéssel:Árpád Üzletház megállónál: 
– M3-as metrópótló busz végállomás, 
– 20E, 25, 96, 104, 170, 196, 196A, 204, 220 buszok  
Újpesti Rendelőintézet megállónál: – 12, 14 villamosok

Megközelítés gépkocsival:
a, Az Árpád útról a Horváth Cukrászdánál bekanyarodva a Virág Utcába. Ebben az esetben a parkolás az Újpesti Király utcai Gyermekrendelőnél ajánlott.
b, A Rózsa utcából vagy a Görgey Artúr utcából bekanyarodva a Deák utcába. Parkolás a Deák u. 75. és 61. környékén.