A Market Zrt. csapata nyerte az első jótékonysági dodgeball tornát

Sporttörténelmi jelentőségű Jótékonysági Kidobós Tornát rendeztünk, március 24-én szombaton délután Újpesten a Károlyi István Gimnáziumban. 

A Hoya Lens Hungary Zrt., az Invitel Távközlési Zrt, a Market Építő Zrt., a Roche Magyarország Kft., a Telenor Magyarország Zrt. és a Xellia Gyógyszervegyészeti Kft., 10 csapatában közel száz mindenre elszánt, bátor játékos mérkőzött meg a díszes serlegért és a kitüntető címért, hogy elmondhassák Ők lehetnek az elsők, akik ebben az országban a kidobós, öt labdás nemzetközi változatában győzelemre vezették csapatukat. 

A tornát rendkívül kiélezett küzdelemben végül a Market Zrt. csapat nyerte, akik a legutolsó pillanatban tudtak fordítani a Telenor együttesével szemben.

A résztvevő vállalatoknak köszönhetően, a nevezési díjjakból 1,5 millió forint gyűlt össze, mellyel a „Ments Életet” Közhasznú Alapítvány Álomvarázsló programját támogattuk. A rendezvényen részt vettek az alapítvány képviselői is, akiknek nevében Budai László az alapítvány kuratóriumi tagja mondott köszönetet a résztvevő csapatoknak és a szervező Hungary Dodgeballnak.