Parádésan mutatkoztak be a Kalóz lányok Brnoban

Alig három héttel a prágai verseny után újra Csehországban játszottunk. Ezúttal Brnoban, ahol a Morva Dodgeball Liga harmadik fordulóját rendezték a hétvégén. 

A sportág történetének nagyon fontos állomása volt ez a torna, hiszen magyar női dodgeball csapat most először játszott nemzetközi mérkőzést. Mindjárt hármat és nem is akármilyen ellenfelekkel szemben. 

A nyitó találkozón a kezdeti lámpalázat leküzdve remek hajrával sikerült a kalóz lányoknak győzelemmel bemutatkozni. (Budapest Pirates vs Koprivnice 14-10)

Budapest Pirates Dodgeball Club

Ezután a legutóbbi Európa bajnokságon hatodik helyezést elért Cseh válogatott tagjaiból álló Best of Moravan következett. Nem sok minden szólt mellettünk, de egy elképesztően izgalmas csatában sikerült felülkerekedni a jóval tapasztaltabb és esélyesebb ellenfelüknél. A második félidő drámai végjátékát és hangulatát, aki ott volt egészen biztosan nem felejti el. (Budapest Pirates vs BOM 13-9)

A nap záró találkozóján egy szoros és igencsak paprikás hangulatú összecsapáson a házigazdáknak sikerült érvényesíteni a papírformát a már fáradó és kisebb harci sérüléseket viselő csaptunkkal szemben. (Brno vs Budapest Pirates 14-10)

Budapest Pirates Dodgeball Club