Dodgeball – Az 5 labdás kidobós az iskolában program

2020. augusztusában indult iskolai programunk célja, hogy minél több városban megismerjék és rendszeresen játsszák a fiatalok is a dodgeballt és az iskolai kupák után, országos versenyeket tudjunk rendezni. Ezért keressük azon testnevelő kollégákat, intézményeket, akik reményeink szerint a partnereink lesznek ebben és az iskolákkal együtt tudjuk népszerűsíteni, oktatni ezt a csodálatos játékot.

Reméljük, hogy minél több sportolni vágyó gyermeket segíthetünk hozzá, hogy a dodgeballon keresztül megismerkedjenek a csapathoz tartozás érzésével, az egészséges életmóddal és a rendszeres sportolás előnyeivel. 

Hungary Dodgeball iskolai programja

Létrehoztunk egy facebook csoportot, ahol a játék alapjait tudjuk első körben bemutatni. A testnevelők, edzők ismerkedhetnek itt meg a szabályokkal, taktikával és technikával, valamit a labdákkal és a pályával kapcsolatos kérdéseket is lehetőség van közvetlenül megbeszélni.

Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen rövid idő alatt, már több mint 150 testnevelő tanár jelentkezett a Kárpát-medencéből. Amennyiben szeretne Ön is csatlakozni az iskolai projektünkhöz, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.