A Benkő nyerte az általános iskolai dodgeball kupát

Az elmúlt hat évben Újpest városa megszakítás nélkül nyerte meg a Kihívás napi küzdelmeket a maga kategóriájában és lett ezzel az ország legsportosabb városa. Ezért is fogadtuk nagy örömmel a felkérést, hogy a II. Újpesti Kidobós Kupát ezen a napon rendezzük meg.

Az ország első 5 labdás általános iskolai dodgeball versenyén, melyet május 29-én a Károlyi István Gimnázium Tornacsarnokában rendeztünk, a kerület 9 általános iskolájának 10 vegyes dodgeball csapata vett részt. A sporttörténeti esemény megnyitóján Hirmann László a házigazda intézmény igazgatója köszöntötte a résztvevőket.

II. Újpesti Kidobós Kupa


 
Nagyszerű hangulat, hatalmas hangzavar és parázs küzdelmek zajlottak a pályákon. A bronzmérkőzésen a zseniális elkapásoknak köszönhetően a Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium szerezte meg a harmadik helyett a Szűcs Sándor Általános Iskola ellenében. 

A döntőben a Megyeri Úti Általános Iskola csapata próbálta megállítani az egész napot domináló ellenfelet. Nekik sem sikerült, így a Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium veretlenül nyerte meg a II. Újpesti Kidobós Kupát és ők vehették át Wintermantel Zsolt polgármester úr által felajánlott vándorserleget.

Köszönjük a támogatást Újpest Önkormányzatának, a Tankerületi Központnak, a Károlyi Gimnázium munkatársainak és a résztvevő kerületi iskolák tanárainak.

II. Újpesti Kidobós Kupa