Budapest Open

2019. Június 13. Ez volt az a nap, amikor az első 5 labdás nemzetközi dodgeball mérkőzéseket lejátszották Magyarországon.

Nem is nagyon lehetett volna ennél patinásabb ellenfelet választani, hiszen a világ és Európa-bajnok Anglia legjobb egyetemi csapatát a Sheffield Arrowst látta vendégül a Budapest Pirates. 29 brit egyetemista érkezett hozzánk, akik nem csak fővárosunk nevezetességeire voltak kíváncsiak, hanem játszani is akartak egy jót.

Budapest Dodgeball Open
Budapest Dodgeball – Budapest Open 2019

A nyitó férfi és az ezt követő vegyes mérkőzések első félidejében még kerestük a labdákat, meg a helyünket, de a második játékrészeket a szép számú és igen hangos közönség támogatásával, már sikerült döntetlenre hoznunk. 

A harmadik meccsen pedig megtörtént, amire még mi is csak titkon számítottunk. A kalózok férfi csapata legyőzte neves angol ellenfelét. 

Budapest Dodgeball Open
Budapest Dodgeball – Budapest Open 2019

Nagyon jó mérkőzés volt. Nagyon tempós, a legjobb meccs, amit mostanában játszottam. Eléggé meleg volt, de remekül éreztem magam. Elismerésem az ellenfélé, igazán jól megizzasztottak. Örülök, hogy eljöttünk ide, fantasztikus ez a város és az ország is.

Nick – Sheffield Arrows