Pannon Dodgeball Kupa

A Pannon Dodgeball Kupát azért hoztuk létre, hogy összehozzuk mindazokat, akik ebben a régióban szeretik az 5 labdás dodgeballt. Büszkék vagyunk, hogy Siófokon vendégül láthattuk Horvátország és a világbajnokságot is megjárt Szlovénia dodgeball válogatottjait. 

Pannon Dodgeball Cup – Siófok 2019

Nagyon fontos számunkra, hogy minél több mérkőzést játszunk, nálunk jóval tapasztaltabb ellenfelekkel, mert csak így tudunk a lehető leghamarabb felzárkózni. Igazán hasznos tapasztalatokat szereztünk, hogy hol is tartunk jelenleg és milyen dolgokon kell változtatnunk a közelgő versenyeink előtt.

Izgalmas és változatos küzdelemben dőlt el az első alkalommal megrendezésre került Pannon Dodgeball Kupa sorsa.

Pannon Dodgeball Cup – Siófok 2019

A döntőnek is beillő mérkőzés első felében felváltva nyerték a szetteket a csapatok, akik Horvátország 6-4-es vezetésével fordultak. A második félidő elején Szlovénia alaposan bekezdett, három szettet nyerve zsinórban 10-6-ra átvette a vezetést. A horvátok időt kértek és parádés hajrával megfordították a mérkőzést. 14-10.

Ez az első torna az EDF-n kívül, amin a Horvát Dodgeball válogatottal részt veszünk. És imádtuk, nagyszerű szervezés, amiért ezúton is gratulálok Ferencnek, nagyon kedves házigazdák és persze, büszkék vagyunk, hogy mi szereztük meg a Pannon Kupát. Jövőre is jövünk és mindent megteszünk, hogy megvédjük a címünket.
Köszönjük még egyszer a vendéglátó magyaroknak és találkozunk jövőre! 

Vladimir Kolic – Croatia Dodgeball Team


A vegyes küzdelmek után került sor a Magyarország – Horvátország férfi dodgeball mérkőzésre. Dupla ellenszélben, de nagyot harcolva 12-12-es döntetlennel ért véget ez a történelmi összecsapás.

Pannon Dodgeball Cup – Siófok 2019